Rólunk

Az EnerIT Innovation Kft.  innovatív és folyamatosan fejlődő magyar-osztrák vállalkozás, amely az ellenőrzött és szabályozott energiafelhasználás segítségével támogatja az energiaköltségek csökkentését és a környezettudatos szemlélet kialakítását.
A vállalkozást osztrák és a magyar szakértők alapították, akik az érintett területen több évtizedes tapasztalatot szereztek, mint pl.

  • Számos hazai és nemzetközi Energetikai és ICT projekt koordinációja ill. azokban történő részvétel
  • Különböző energetikai és ICT technológia és megoldás fejlesztése,
  • Számos tanulmány az erőforrás-megőrzés és az energia hatékonyság terén.

Küldetésünk

Alapvető célunk, hogy olyan újonnan kifejlesztett energetikai és ICT-vel kapcsolatos szoftver- és hardvermegoldásokat hozzunk létre, amelyek a gyakorlatban jövedelmezően előállíthatók és működtethetők. Felhasználóbarát és az aktuális piaci igényeket kielégítő megoldásokat és termékeket kínálunk ügyfeleinknek nem csak nemzetközi, de hazai viszonylatban is kedvező árakon. Valós idejű adatokból nyert információkkal valós értéket teremtünk partnereinknek.
 
Minden tevékenységünkben a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünk vezérel bennünket. A partnerség számunkra kölcsönös előnyöket, közös tanulást jelent hosszú távon.